Coaching

Mensen kunnen behoorlijk in de knel raken op hun werk. Persoonlijke eigenschappen kunnen tegen je gaan werken. Je bent bijvoorbeeld te perfectionistisch, hebt een te groot verantwoordelijkheidsgevoel of je geeft je grenzen niet goed aan. Ook onverwerkte zaken uit het verleden kunnen je gaan opbreken.
Het kan ook zo zijn dat externe werkdruk of problemen in de organisatie van een bedrijf een negatief effect op jou als werkgever of werknemer hebben.
Al deze factoren kunnen leiden tot arbeidsconflicten, ziekteverzuim, overspannenheid, burn-out, lichamelijke klachten of angsten.

Als gestalttherapeut heb ik mijn eigen kijk op deze problemen: als hoe je bent, wat je wilt en wat je kunt niet in overeenstemming is met je functioneren in relatie tot je werk en je overige relaties ontstaan er problemen.
In de coaching ontwikkel je het besef van waar je in je leven naar toe wilt en hoe je daarbij je kwaliteiten kunt gebruiken. Stap voor stap werken we samen aan jouw veranderingsproces, zodat je je verder kunt ontplooien. Mensenwerk op maat, met liefde en aandacht voor het doel.